Rahoveci.NET Forum Indeksi Sport
Liridon Zeqiri ėshtė shpallur boksieri mė i mirė i vitit 2009 | Regjistrohuni pėr postim |
| Ngushtuar | Tė rejat nė fillim | Tema e kaluar | Tema e ardhshme | Nė fund |
| Postuesi | Lidhja |
|---|---|
| tony | Postuar mė: 2010/1/8 12:59 |
Moderator ![]() ![]() I bashkangjitur: 2009/2/3 Prej: Rahovec Republic of Kosovo Postime: 198 |
Liridon Zeqiri ėshtė shpallur boksieri mė i mirė i vitit 2009 Udhėheqėsit e Federatės sė Boksit tė Kosovės (FBOXK) tė mėrkurėn kanė shpallur laureatėt pėr vitin qė po e lėmė pas.
Boksierit mė tė mirė pėr vitin 2009 FBOXK-ja e shpalli Liridon Zeqirin nga klubi i Dritės sė Gjilanit. Ai tha se e kishte pritur se do ta fitojė kėtė shpėrblim, i cili e gėzoi mjaft shumė gjilanasin. Jam i lumtur me kėtė ēmim qė e fitova dhe mendoj se e kam merituar. E kam pritur se unė do tė zgjidhem sportisti i viti, sepse boksierėt pak sa mė tė vjetėr e kanė braktisur federatėn. I falėnderoj tė gjithė pėr kėtė shpėrblim, e nė veēanti dy trajnerėt e mi, Rexhep Jahiun dhe Musli Zymberin, deklaroi Zeqiri i cili mbetet me shpresė qė kėtė sukses ta pėrsėritė edhe nė vitin e ardhshėm. Ndėrsa boksieri mė i mirė i vitit nė kategorinė e juniorėve ėshtė shpallur Burhan Zeneli. FBOXK-ja trajnerin mė tė suksesshėm pėr vitin 2009 e ka shpallur Bashkim Kabashin. Ndėrsa epiteti i mė tė mirit nė radhėt e gjyqtarėve i takoi Latif Demollit. Klubi mė i mirė kosovar nga FBOXK-ja ėshtė pėrzgjedhur ai i Prizrenit. Kjo federatė nuk e harroi pa e shpėrblyer edhe punėtorin mė tė dalluar tė saj. Ky epitet i takoi kryetarit tė FBOXK-sė, Ramadan Selimit. Me mirėnjohje janė nderuar edhe kėta boksierė: Jeton Plakaj, Burim Hasani, Kreshnik Kokollari, Milot Shabani, Kadri Murseli, Vehbi Lulaj, Gazmend Gashi dhe Arbėr Elezaj. Po ashtu, me mirėnjohje ėshtė nderuar edhe selektori i pėrfaqėsueses sė Kosovės nė boks, Mehmet Haxhani dhe drejtori i reprezentacioneve kosovare, Xhevdet Peci.
|
| Ngushtuar | Tė rejat nė fillim | Tema e kaluar | Tema e ardhshme | Nė krye |
| Regjistrohuni pėr postim | |